A négy kamerás BIZTONSÁGI KAMERA RENDSZEREK úgy vannak kialakítva, hogy bővíthetők 8 kameráig, sőt különbző minőségben és árban is! Nézze meg bátran az előző menüpontokat.

Ezért, ez a 8 BIZTONSÁGI KAMERÁS RENDSZER egy nagyon profi, rettenetesen robosztus és minden igényt kielégítő biztonsági rendszer! Ilyen szemmel nézze a felépítést!

Magas MINŐSÉG és 2 év teljes körű GARANCIA!

Legfontosabb rendszerjellemzők

- MOZGATÁS, BILLENTÉS, ZOOMOLÁS, távolról is vezérelhető ipari speed dome kamera, akár mobilról is vezérelhető, választható motoros objektívvel, a TÖKÉLETES BIZTONSÁG és hatalmas terület!
- Élőkép osztott méretben és teljes képernyős megjelenítéssel
- Legalább 2-8 hetes rögzítési idő a legnagyobb képméretben, legjobb minőségben és a legnagyobb képfrissítés mellett, magas műszaki minőség
- Magyar nyelvű használati utasítás
- 2 év teljes körű garancia, szerelés + hardver, magas műszaki minőség
- Internetes és hálózatos elérhetőség
- A legmodernebb H264 video tömörítési eljárás
- Helytakarékos rögzítési mód, gyors paraméterezhetőség
- Multiplexált rögzítési és képmegjelenítési mód, osztott képes és teljes képernyős megjelenítés
- Pentaplex működés, egyszerre rögzítés, monitorozás, visszanézés, távoli elérés, archiválás és mobil telefonos elérés
- Beállítható hangjelzés HDD telitettség, kamerajel vesztés, aktív riasztási bemenet esetén
- Gondozás mentes működés, áramszünet után automatikus újraindulás, tárhely felülírás.

Kinek ajánljuk? Ajánljuk bátran bárkinek, legyen az családi hát tulajdonos, garázs tulajdonos, ipari telep, kisebb, vagy nagyobb kereskedelmi üzlet felelős vezetője aki a magas műszaki minőségre és folyamatos garanciára törekszik! Bárkinek, akinek gondot jelent a körülötte lévő világ ellenőrzése, megfigyelése. Aki az elvárt feladatnak megfelelő módon képes eszközt választani, figyelembe véve a technikai jellemzőket. Aki csak csak néha szeretne a mobil telefonján ránézni az értékeire, vagy komolyan szeretné ellenőrizni a napi munkafolyamatokat. Aki képes a feladathoz igazítani a technikai kínálatot és nem fordítva. Aki a MAGAS MINŐSÉGEN fellelkesedve képes a feladatnak megfelelő eszközt választani.A csomag tartalma

- 4 darab PROFESSZIONÁLIS SPEED DOME BIZTONSÁGI KAMERA MOZGATÁS, BILLENTÉS, ZOOMOLÁS, távolról is vezérelhető ipari speed dome kamera, akár mobilról is vezérelhető, választható motoros objektívvel, a TÖKÉLETES BIZTONSÁG és hatalmas terület! 1/3' SONY Exview HAD II CCD, SONY Effio-E DSP, Felbontás: 650 TV sor színes (700 TV sor FF), Fényérzékenység: színes (0.1lux), FF (0.01lux), MOTOROS optika: f=VÁLASZTHATÓ mm/F1.4IR Megapixel, Day&Night, 2D-DNR (Digitális Zajcsökkentés), AGC, IR ledek nélkül, kiegészítő világítást igényel.
- 4 darab beépített MOTOROS, zoomolható IR kamera optika. MOZGATÁS, BILLENTÉS, ZOOMOLÁS, távolról is vezérelhető ipari speed dome kamera, akár mobilról is vezérelhető, választható motoros objektívvel, a TÖKÉLETES BIZTONSÁG!<
- 4 darab erős kamera konzol

- 4 darab PROFESSZIONÁLIS IR LEDES SPEED DOME BIZTONSÁGI KAMERA MOZGATÁS, BILLENTÉS, ZOOMOLÁS, távolról is vezérelhető ipari speed dome kamera, akár mobilról is vezérelhető, választható motoros objektívvel, a TÖKÉLETES BIZTONSÁG és hatalmas terület! 1/4' SONY Exview HAD II CCD, SONY DSP, Felbontás: 540 TV sor színes, Fényérzékenység: színes (0.1lux), MOTOROS optika: f=30 x szoros /F1.4IR, Day&Night, 2D-DNR (Digitális Zajcsökkentés), AGC, IR ledek 80 méteres IR távolsággal.
- IR LED service life > 30,000 hours
- Waterproof design, high die-cast aluminum casing
- Multiple protocols, Pelco_P, Pelco_D compatible
- Built-in fan and heater, temperature auto control
- Support RS-485 line falult diagnosis function
- Support Intelligent 3D positioning function
- Optional wide dynamic function camera
- Day/Night(ICR), Auto iris, Auto focus, AWB, BLC
- MAX Preset Speed:250°/s
- ±0.1° preset accuracy
- Pan Manual Control Speed:0.01°~160°/s, Tilt Manual Control Speed:0.01°~60°/s
- Up to 255 Presets
- 4 group of pattern tours
- Optional Multi-language OSD menu
- Self-adaptive camera type
- Support Power-off Memory
- 4 darab beépített MOTOROS, zoomolható IR kamera optika. MOZGATÁS, BILLENTÉS, ZOOMOLÁS, távolról is vezérelhető ipari speed dome kamera, akár mobilról is vezérelhető, választható motoros objektívvel, a TÖKÉLETES BIZTONSÁG! Eszméletlen 30 x szoros zoom, akár 100 méterről elolvasható rendszám.
- 4 darab erős kamera konzol

- A kamerák tápellátását biztosító 12 V-os speciális tápegység
- PROFESSZIONÁLIS DVR, digitális video rögzítő, 8 video bemenettel, 1 video kimenettel , 1 VGA kimenettel, legalább 1 audió be és kimenettel. Természetesen USB egérrel és magyar nyelvű kezelési útmutatóval. Magas műszaki minőség minden esetben 8 VIDEO BEMENETTEL!
- 1 darab 1 Tb-os HDD a felvett anyagok rögzítésére, minimum 1000 Gb, H264 tömörítés, magas FPS
- Szabványos MCS kábelcsatorna, szürke gégecső, feszítéshez acéldrót a vezetékeléshez
- Táp csatlakozók, BNC csatlakozók, kötésdobozok
- Szakszerű szerelés a helyszíni elvárások alapján
- Internetre kötés meglévő szabad vezetékes bemenettel rendelkező router esetén, a távoli - Internetes - elérés követelménye a szélessávú, publikus IP címmel rendelkező Internet hálózat, garantált 1-1,5 Mb/s feltöltési sebességgel.
- Kiszállás

Minden csomag tartalmazza az ÖSSZES jelkábelt, így NINCS KÁBEL KÖLTSÉG!

A csomag ára

A felsorolt anyagok, szolgáltatások együttes értéke csak

Magas MINŐSÉG és 2 év teljes körű GARANCIA! ÉS MINDEN ESETBEN 8 bementes DVR!

Opciók
- Mobil telefonos elérés, természetesen.
- Monitor nézze meg a monitor menüpontot
- Jelkábel és tápkábel felhasználásnak a szerelés technikától függően két lehetősége adódik a helytől függően.
1, Koax kábel és MTL kábel együttes felhasználása A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
2, UTP kábel és MTL kábel együttes felhasználása A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
Az UTP kábelezés használatának oka a nagy távolságok, azonos irányban telepített kamerák egy vonalon történő vezetése. A kábel felhasználáson túl minden kamerához 2 darab UTP balunt is kell telepíteni, ellenben ennél a vezetékes technikánál általában kevesebb kábel fogy.
UTP balun A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Szünetmentes tápegység, a rendszer méretétől függően 10-30 percre képes áthidalni a véletlenszerű és betöréskor jellemzően használt kényszer áram kimaradást. Ezzel is növelve a behatoláskor igen fontos képkockák számát.
Szünetmentes tápegység A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Földhurok leválasztó, számos telephely villamos vezeték kiépítése nem felel meg a gyengeáramú rendszerek illesztésének, így úgynevezett földhurok hibák keletkeznek a video képeken. Ez sokszor sötét csíkok megjelenését okozza, néhány nagyon durva esetben a teljes kép sötét marad. Sajnos a leválasztó használatának nincsenek törvényszerűségei, így sokszor olyan telephelyeken is szükség volt rá, ahol teljesen új villamos hálózat volt kiépítve és a nagyon rázós régi rendszereken pedig probléma menetesen üzemeltek a videojelek. Ezért előre nem lehet definiálni a használatot, a kész rendszer mutatja meg a hibákat és szükségszerűséget.
Földhurok leválasztó A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Aktív balun trafó, erősítő. Elveszett, csökkent kamerajelek kiigazítása, javítás. Előre nem lehet definiálni a használatot, a kész rendszer mutatja meg a hibákat és szükségszerűséget.
Aktív balun trafó A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Garancia kiterjesztés. Kizárólag karbantartási szerződéssel rendelkező rendszereken alkalmazható. Az általános tapasztalat, hogy a hibák legnagyobb része elkerülhető tisztességes karbantartással. Sokszor a képen megjelenő halvány csík, egy bepárásodott üveg, egy zajos ventilátor, felmelegedő tápegység is beszédes.
Garancia kiterjesztés További évekre a 2. év után, kérjen ajánlatot!
- Router , 4 portos A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Alarm ki és bement, RS 485 vezérlés A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!

Kamera szerelés, video megfigyelő telepítés, video megfigyelő biztonsági rendszerek