Magas MINŐSÉG és 2 év teljes körű GARANCIA!

Legfontosabb rendszerjellemzők

- Élőkép osztott méretben és teljes képernyős megjelenítéssel
- Legalább 2-8 hetes rögzítési idő a legnagyobb képméretben, legjobb minőségben és a legnagyobb képfrissítés mellett, magas műszaki minőség
- Magyar nyelvű használati utasítás
- 2 év teljes körű garancia, szerelés + hardver, magas műszaki minőség
- Internetes és hálózatos elérhetőség
- A legmodernebb H264 video tömörítési eljárás
- Helytakarékos rögzítési mód, gyors paraméterezhetőség
- Multiplexált rögzítési és képmegjelenítési mód, osztott képes és teljes képernyős megjelenítés
- Pentaplex működés, egyszerre rögzítés, monitorozás, visszanézés, távoli elérés, archiválás és mobil telefonos elérés
- Beállítható hangjelzés HDD telitettség, kamerajel vesztés, aktív riasztási bemenet esetén
- Gondozás mentes működés, áramszünet után automatikus újraindulás, tárhely felülírás.

Kinek ajánljuk? Ajánljuk bátran bárkinek, legyen az családi hát tulajdonos, garázs tulajdonos, ipari telep, kisebb, vagy nagyobb kereskedelmi üzlet felelős vezetője aki a magas műszaki minőségre és folyamatos garanciára törekszik! Bárkinek, akinek gondot jelent a körülötte lévő világ ellenőrzése, megfigyelése. Aki az elvárt feladatnak megfelelő módon képes eszközt választani, figyelembe véve a technikai jellemzőket. Aki csak csak néha szeretne a mobil telefonján ránézni az értékeire, vagy komolyan szeretné ellenőrizni a napi munkafolyamatokat. Aki képes a feladathoz igazítani a technikai kínálatot és nem fordítva. Aki a MAGAS MINŐSÉGEN fellelkesedve képes a feladatnak megfelelő eszközt választani.


A csomag tartalma

- 2 darab PROFESSZIONÁLIS BIZTONSÁGI KAMERA 1/3" Day & Night DSP CCD COLOR Infra LEDES Camera. 600 TVL (color mode) ~ 650 TVL (B/W mode), Lens 3.6mm/F1.8, Power: 12VDC- 90mA / 330mA (IR LED on - regulated by DSP),15-20 méteres IR távolság.
- 2 darab beépített IR kamera optika
- 2 darab kamera konzol
- A kamerák tápellátását biztosító 12 V-os speciális tápegység
- PROFESSZIONÁLIS DVR, digitális video rögzítő, 8 video bemenettel, 1 video kimenettel , 1 VGA kimenettel, legalább 1 audió be és kimenettel. Természetesen USB egérrel és magyar nyelvű kezelési útmutatóval. Magas műszaki minőség minden esetben 8 VIDEO BEMENETTEL A BŐVÍTHETŐSÉG MIATT!
- 1 darab 1 Tb-os HDD a felvett anyagok rögzítésére, minimum 1000 Gb, H264 tömörítés, magas FPS
- Szabványos MCS kábelcsatorna, szürke gégecső, feszítéshez acéldrót a vezetékeléshez
- Táp csatlakozók, BNC csatlakozók, kötésdobozok
- Szakszerű szerelés a helyszíni elvárások alapján
- Internetre kötés meglévő szabad vezetékes bemenettel rendelkező router esetén, a távoli - Internetes - elérés követelménye a szélessávú, publikus IP címmel rendelkező Internet hálózat, garantált 1-1,5 Mb/s feltöltési sebességgel.
- Kiszállás

Minden csomag tartalmazza az ÖSSZES jelkábelt, így NINCS KÁBEL KÖLTSÉG!

A csomag ára

A felsorolt anyagok, szolgáltatások együttes értéke csak

Magas MINŐSÉG és 2 év teljes körű GARANCIA! ÉS MINDEN ESETBEN 8 bementes DVR a bővíthetőséghez!

Opciók
- Mobil telefonos elérés, természetesen.
- Monitor nézze meg a monitor menüpontot
- Jelkábel és tápkábel felhasználásnak a szerelés technikától függően két lehetősége adódik a helytől függően.
1, Koax kábel és MTL kábel együttes felhasználása A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
2, UTP kábel és MTL kábel együttes felhasználása A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
Az UTP kábelezés használatának oka a nagy távolságok, azonos irányban telepített kamerák egy vonalon történő vezetése. A kábel felhasználáson túl minden kamerához 2 darab UTP balunt is kell telepíteni, ellenben ennél a vezetékes technikánál általában kevesebb kábel fogy.
UTP balun A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Szünetmentes tápegység, a rendszer méretétől függően 10-30 percre képes áthidalni a véletlenszerű és betöréskor jellemzően használt kényszer áram kimaradást. Ezzel is növelve a behatoláskor igen fontos képkockák számát.
Szünetmentes tápegység A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Földhurok leválasztó, számos telephely villamos vezeték kiépítése nem felel meg a gyengeáramú rendszerek illesztésének, így úgynevezett földhurok hibák keletkeznek a video képeken. Ez sokszor sötét csíkok megjelenését okozza, néhány nagyon durva esetben a teljes kép sötét marad. Sajnos a leválasztó használatának nincsenek törvényszerűségei, így sokszor olyan telephelyeken is szükség volt rá, ahol teljesen új villamos hálózat volt kiépítve és a nagyon rázós régi rendszereken pedig probléma menetesen üzemeltek a videojelek. Ezért előre nem lehet definiálni a használatot, a kész rendszer mutatja meg a hibákat és szükségszerűséget.
Földhurok leválasztó A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Aktív balun trafó, erősítő. Elveszett, csökkent kamerajelek kiigazítása, javítás. Előre nem lehet definiálni a használatot, a kész rendszer mutatja meg a hibákat és szükségszerűséget.
Aktív balun trafó A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Garancia kiterjesztés. Kizárólag karbantartási szerződéssel rendelkező rendszereken alkalmazható. Az általános tapasztalat, hogy a hibák legnagyobb része elkerülhető tisztességes karbantartással. Sokszor a képen megjelenő halvány csík, egy bepárásodott üveg, egy zajos ventilátor, felmelegedő tápegység is beszédes.
Garancia kiterjesztés További évekre a 2. év után, kérjen ajánlatot!
- Bővítés. Kizárólag karbantartási szerződéssel rendelkező rendszereken alkalmazható. Az általános tapasztalat az, hogy a tisztességes telepítés után is felmerül a bővíthetőség lehetősége! Ez adott, minden 2-3-4 kamerás biztonsági rendszerünk 8 bemnetes DVR-el van telepítve, így Önnek csak egy telefon és a kollégák már szerelik is fel a következő kamerát, vagy kamerákat. A bővítés költsége a végpontok számától függ, 1 végpont 60 000Ft +ÁFA, 2 végpont 80 000Ft +ÁFA, 3 végpont 105 000Ft +ÁFA, 4 végpont 120 000Ft +ÁFA.
- Router , 4 portos A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Alarm ki és bement, RS 485 vezérlés A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!

Kamera szerelés, video megfigyelő telepítés, video megfigyelő biztonsági rendszerek