Magas MINŐSÉG és 2 év teljes körű GARANCIA!
Magas MINŐSÉG és 2 év teljes körű GARANCIA!

Opciók
- Mobil telefonos elérés, természetesen.
- Monitor nézze meg a monitor menüpontot
- Jelkábel és tápkábel felhasználásnak a szerelés technikától függően két lehetősége adódik a helytől függően.
1, Koax kábel és MTL kábel együttes felhasználása A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
2, UTP kábel és MTL kábel együttes felhasználása A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
Az UTP kábelezés használatának oka a nagy távolságok, azonos irányban telepített kamerák egy vonalon történő vezetése. A kábel felhasználáson túl minden kamerához 2 darab UTP balunt is kell telepíteni, ellenben ennél a vezetékes technikánál általában kevesebb kábel fogy.
UTP balun A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Szünetmentes tápegység, a rendszer méretétől függően 10-30 percre képes áthidalni a véletlenszerű és betöréskor jellemzően használt kényszer áram kimaradást. Ezzel is növelve a behatoláskor igen fontos képkockák számát.
Szünetmentes tápegység A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Földhurok leválasztó, számos telephely villamos vezeték kiépítése nem felel meg a gyengeáramú rendszerek illesztésének, így úgynevezett földhurok hibák keletkeznek a video képeken. Ez sokszor sötét csíkok megjelenését okozza, néhány nagyon durva esetben a teljes kép sötét marad. Sajnos a leválasztó használatának nincsenek törvényszerűségei, így sokszor olyan telephelyeken is szükség volt rá, ahol teljesen új villamos hálózat volt kiépítve és a nagyon rázós régi rendszereken pedig probléma menetesen üzemeltek a videojelek. Ezért előre nem lehet definiálni a használatot, a kész rendszer mutatja meg a hibákat és szükségszerűséget.
Földhurok leválasztó A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Aktív balun trafó, erősítő. Elveszett, csökkent kamerajelek kiigazítása, javítás. Előre nem lehet definiálni a használatot, a kész rendszer mutatja meg a hibákat és szükségszerűséget.
Aktív balun trafó A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Garancia kiterjesztés. Kizárólag karbantartási szerződéssel rendelkező rendszereken alkalmazható. Az általános tapasztalat, hogy a hibák legnagyobb része elkerülhető tisztességes karbantartással. Sokszor a képen megjelenő halvány csík, egy bepárásodott üveg, egy zajos ventilátor, felmelegedő tápegység is beszédes.
Garancia kiterjesztés További évekre a 2. év után, kérjen ajánlatot!
- Bővítés. Kizárólag karbantartási szerződéssel rendelkező rendszereken alkalmazható. Az általános tapasztalat az, hogy a tisztességes telepítés után is felmerül a bővíthetőség lehetősége! Ez adott, minden 2-3-4 kamerás biztonsági rendszerünk 8 bemnetes DVR-el van telepítve, így Önnek csak egy telefon és a kollégák már szerelik is fel a következő kamerát, vagy kamerákat. A bővítés költsége a végpontok számától függ, 1 végpont 90 000Ft +ÁFA, 2 végpont 110 000Ft +ÁFA, 3 végpont 155 000Ft +ÁFA, 4 végpont 200 000Ft +ÁFA.
- Router , 4 portos A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
- Alarm ki és bement, RS 485 vezérlés A TELJES KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!

Kamera szerelés, video megfigyelő telepítés, video megfigyelő biztonsági rendszerek